Solfilm

Solfilm

 

Solfilm reducere varme indfaldet og giver et bedrer arbejdsmiljø. kræver ingen vedligeholdelse, og kan til hver en tid, fjernes uden at efterlade spor af nogen art.

April 12, 2015

 

MultiGlass 66

Solfilmen reducerer varmeindfaldet med hele 66%, hvilket giver et betydeligt bedre indeklima.

Dvs. uden solfilm, kommer der eks. 100% varme gennem vinduet, Mmonterer man MultiGlass 66, får man altså 66% mindre varme ind i sine rum.

MultiGlass 66, absorberer kun 25% af solens varme, hvilket betyder, at disse problemer ikke opstår i samme omfang. Dine ruder bliver altså ikke varme på samme måde med MultiGlass 66.

 

 

Juni 19, 2013

 

Sterling 70

Den lyseste solfilm i Sterling serien, med 70% lysgennemgang, mest brugt til butikker hvor det er vigtigt, at man kan kigge 100% uhindret ind igennem vinduer.

Hvis du vil have en ”usynlig” men effektiv solfilm, er det denne du skal vælge.

 

 

Juli 22, 2014

 

Spectra 33

Denne solfilm er super effektiv mod varme, og slipper stadig hele 68% lys igennem vinduet.

Har du lavenergiruder, anbefaler vi ikke denne solfilm, men til almindelige termoruder, eller enkeltlags glas, så findes der næsten ikke en bedre solfilm. Især ikke hvis du ønsker høj ydelse, og høj lysgennemgang.

Læg mærke til IR afvisningen på 90%, det betyder virkelig meget for den varmereduktion man ønsker at opnå.

Maj 10, 2012

 

Argent 80

Argent Silver 80, er den mest benyttede solfilm mod solvarme, blænding, og generende indkig.

 

Med en varmereduktion på 69%, og en blændingsreduktion på 81%, er det svært at finde solfilm som kan gøre det bedre. Har man mindre rum, skal man være opmærksom på, at denne solfilm tager en del af lysindfaldet.

 

Så skal du have en maksimal varme eller lysafvisning, er dette vores bedste all-round film til formålet.

 

May 12, 2016

 

Spectra 22 (UDVENDIG)

Spectra 22 bruges til miljøer som døjer med alt for meget solvarme, og som ønsker en løsning som ikke ændrer ind eller udsyn, såvel som vinduets udseende.

 

Denne solfilm afviser hele 45% solvarme, og kan monteres på alle typer vinduer. En perfekt solfilm til dem som ønsker stor effekt, med en næsten usynlig løsning.

 

 

May 12, 2016

 

Spectra 44 (UDVENDIG)

Spectra 44 bruges til miljøer som døjer med alt for meget solvarme, og som ønsker en løsning som ikke ændrer ind eller udsyn, såvel som vinduets udseende.

 

Denne solfilm afviser hele 58% direkte solvarme, samt ikke mindre end 95% IR stråler, og den kan monteres på alle typer vinduer. En perfekt solfilm til dem som ønsker stor effekt, med en næsten usynlig løsning.

 

 

PRODUKT BLADE